Westie Lovers Greece
Για να δούμε όλα τα γαβ, παρακαλώ συνδεθείτε.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ

Πήγαινε κάτω

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ

Δημοσίευση από Admin Την / Το Τετ Νοε 30, 2016 7:39 am

ΓΕΝΙΚΑ
Οι Διαχειριστές και Συντονιστές προσπαθούν να διατηρούν το περιεχόμενο των Δημοσίων Συζητήσεων καθαρό από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Επειδή όμως είναι αδύνατο να ελέγχονται όλα τα μηνύματα που αναρτώνται, γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του μηνύματος και όχι την άποψη των Διαχειριστών και Συντονιστών του westielovers (εκτός από τα μηνύματα τα οποία αναρτήθηκαν από αυτούς) και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά ή τις επιπτώσεις που μπορεί να έχουν αυτά σε άλλα μέλη της κοινότητας.
Συμφωνείτε να μην αναρτάτε μηνύματα με υβριστικό, άσεμνο, πρόστυχο, χυδαίο, συκοφαντικό, απεχθές, απειλητικό, με πορνογραφικό προσανατολισμό ή οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο που υπόκειται στην νομοθετική αρχή. Μη συμμόρφωση θα οδηγήσει σε άμεση και μόνιμη διαγραφή του μέλους (με γνωστοποίηση της ενέργειάς του στο φορέα παροχής υπηρεσιών Internet μέσω του οποίου συνδεθήκατε).
Δεν επιτρέπεται στο προφίλ σας να βρίσκεται προσβλητικό υλικό. Νοείται ως τέτοιου είδους υλικό ακόμα και η προσβλητική τροποποίηση κάποιου ονόματος άλλου μέλους ή αλλου φόρουμ, υπογραφής, προσωπικών τίτλων κλπ... Οποιοδήποτε μέλος βρεθεί να φέρει τέτοιους τίτλους στο προφίλ του ή και εικόνες προσβλητικού περιεχομένου ως avatar θα διωχθεί από την Κοινότητα και το site.
MHNYMATA
Προσπαθήστε τα μηνύματά σας να πληρούν τους παρακάτω όρους:

Ο τίτλος του μηνύματος θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο κατατοπιστικός και σχετικός με το θέμα. Ο τίτλος «Πάλι τα ίδια ...» δεν είναι κατατοπιστικός και δύσκολα θα λάβει ανταπόκριση από τα μέλη της κοινότητας. Ο τίτλος οφείλει να δίνει περισσότερες πληροφορίες σε αυτά τα μέλη που μπορούν να απαντήσουν το ερώτημα. Ο τίτλος του μηνύματος θα πρέπει να είναι στα ελληνικά και πεζοκεφαλαία.

Το περιεχόμενο του μηνύματος θα πρέπει να είναι περιεκτικό, σαφές και επί της ουσίας. Βοηθήστε τους αναγνώστες της κοινότητας να βρούν με ευκολία αυτό που ψάχνουν χωρίς να είναι αναγκασμένοι να διαβάσουν δέκα μηνύματα χωρίς ουσία ή εκτός θέματος.

Δημοσιεύστε το μήνυμά σας στη σωστή κατηγορία ή Δημόσια Συζήτηση και προσπαθήστε να μείνετε στο θέμα της συζήτησης.
Δημοσιεύστε τα μηνύματά σας στα Ελληνικά.

Μη χρησιμοποιείτε «όλα κεφαλαία» για το περιεχόμενο των μηνυμάτων σας. Χρησιμοποιήστε κεφαλαία όταν θέλετε να τονίσετε κάτι. Τα κεφαλαία γράμματα είναι δυσανάγνωστα, ιδίως σε μεγάλα κείμενα. Επίσης, στη γλώσσα του Διαδικτύου τα κεφαλαία γράμματα σημαίνει «ΦΩΝΑΖΩ», και είναι αιτία πολλών παρεξηγήσεων.

Μην κάνετε την ίδια δημοσίευση σε δύο ή περισσότερες διαφορετικές Δημόσιες Συζητήσεις διότι οι επιπλέον δημοσιεύσεις θα διαγραφούν.

Όταν στις δημοσιεύσεις σας χρησιμοποιείτε περιεχόμενα από άλλες πηγές (εφημερίδες, άλλες ιστοσελίδες, περιοδικά) από τις οποίες δεν έχετε το δικαίωμα αναπαραγωγής, παρακαλείσθε να γράφετε αποσπάσματα από τις ξένες αυτές δημοσιεύσεις και στη συνέχεια να γράφετε το όνομα της πηγής από την οποία «αντλείτε» τη δημοσίευσής σας, και σχετικό link προς αυτή, αν είναι ιστοσελίδα στο Διαδίκτυο. Δημοσίευση ολόκρηρου του άρθρου της ξένης πηγής χωρίς άδεια αποτελεί παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων και μπορεί να διωχθεί ποινικά.

Σεβασμός είναι το γενικό χαρακτηριστικό του forum. Σεβαστείτε τα υπόλοιπα μέλη της κοινότητας και τις απόψεις τους. Μπορείτε να κάνετε διάλογο χωρίς να προσβάλλετε τα πιστεύω, τη θρησκεία, τις πολιτικές πεποιθήσεις, την καταγωγή, ή το στυλ των συνομιλητών σας. Ακόμα κι αν ένα μέλος υποπέσει σε κάποιο σφάλμα ή παραβιάσει κάποιο κανόνα, δεν έχετε δικαίωμα να το βρίσετε ή να του "επιτεθείτε" σε καμία περίπτωση. Ενημερώστε τον Διαχειριστή ή τους Συντονιστές.

Μην χρησιμοποιείτε τις λειτουργίες αυτής της κοινότητας για κακοήθεις ή παράνομους σκοπούς. Προσπάθεια αποστολής μαζικών email προς τα μέλη της κοινότητας, προσπάθεια πρόσβασης στα συστήματα διαχείρισης αυτής της κοινότητας χωρίς άδεια, ή επίθεση στους διακομιστές στους οποίους φιλοξενείται αυτή η κοινότητα είναι παράνομες. Οι παρανομούντες θα απομακρυνθούν από την κοινότητα και θα διωχτούν ποινικά.

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ
Κάθε μέλος δικαιούται έναν και μόνο λογαριασμό. Έχουν εντοπιστεί περιπτώσεις σε παρόμοιες σελίδες που ένα μέλος δημιουργεί διαφορετικούς λογαριασμούς και nicknames με σκοπό να επιτεθεί, διαφημίσει, ή δημιουργήσει γενικά αναστάτωση στην κοινότητα χωρίς να γίνει αντιληπτό. Εκτός από την καταγραφή της IP του κάθε μηνύματος, το westielovers διαθέτει την ανάλογη τεχνολογία η οποία μας δίνει τη δυνατότητα να μπορούμε να διασταυρώσουμε αν διαφορετικές δημοσίευσεις από διαφορετικά nicknames προέρχονται από το ίδιο μέλος. Όταν τέτοιες περιπτώσεις γίνονται αντιληπτές θα διαγράφονται και οι δύο ή περισσότεροι λογαριασμοί που έχουν δημιουργηθεί.

Ευθύνες - τελικοί όροι
Εάν κάποιο μέλος επανηλλημένα παραβιάζει τους παραπάνω όρους και δε σέβεται τις υποδείξεις των Συντονιστών της κοινότητας κινδυνεύει να αποκλειστεί οριστικά από την κοινότητα. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης με τους ανωτέρω όρους χρήσης το μέλος θα αποβάλλεται προσωρινά (1 εβδομάδα). Αν και πάλι παραβεί τους όρους χρήσης, τότε θα αποβάλλεται οριστικά.

Σας ευχόματε καλή παραμονή!
avatar
Admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 26
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2016

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://westielovers.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης